Wat is een penispomp

Wat is een penispomp nou precies en wat doet het?

Penis pompen zijn een mannelijk geslacht speeltje dat steun geeft in de omvang van de erectie en kan die tijdelijke verhogen. Penis pompen zijn een soort van het tegenovergestelde van de meeste andere pompen die je ooit hebt ontmoet. In plaats van het toevoegen van de lucht door erop op te blazen als je een sport bal opblaast, trekt de penispomp vaacum en blaast de penispomp op door het verwijderen van lucht.

De gebruiker steekt de penis in een buis, en drukt vervolgens de buis naar de basis van de penis. Om de penis pomp effectief te laten zijn, moet de gebruiker ervoor zorgen dat de penis helemaal erin past, zodat de basis van de pomp zorgt voor een stevige afdichting tegen de huid. De gebruiker knijpt vervolgens de pomp mechanisme in om de lucht aan te zuigen uit de buis, het creëren van een vacuüm in de buis. Dit vacuüm veroorzaakt op zijn beurt dat de bloed stijgt naar de penis.

Omdat de erectie bloedstroom  afhankelijk is, verhoogd deze de hoeveelheid bloed naar de penis en wordt hij vergroot. De voordelen zijn meer merkbaar als het gaat om de lengte, maar veel gebruikers melden ook een winst van dikte. Zoals bij elke seksspeeltje is het belangrijk om wat onderzoek te doen naar het juiste model voor uw behoeften.

Wat te zoeken in een Penispomp en wat is de juiste penispomp

Bij het kopen van een penis pomp, moet u er zeker van zijn te zoeken naar een model dat zou zorgen voor een goede afdichting tussen de kamer en je huid voor een effectievere zuigkracht. 

Om veiligheidsredenen dient u alleen penis pompen die een noodsituatie ventiel bevatten te kopen. Deze klep zal de kamer met lucht vullen in het geval je de penispomp moeilijk te verwijderen is. Ook moet je nooit gebruik maken van een penis pomp voor langere tijd.

Voor de meest effectieve ervaring, dient de gebruiker de pomp dagelijks te gebruiken om de penisgroei te bevorderen. 

Je kant daarnaast ook gebruik maken van een penisverlenger

Powered By Penispomp-kopen.nl
Penispomp kopen.nl | Goedkope penispompen! © 2018