Verzend informatie

Bestelt en betaalt u op werkdagen voor 21:00? Dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog! Let op! Tijdens een normale elektronische overboeking zit er meestal enige vertraging tussen het moment van betaling en het moment dat wij het bedrag daadwerkelijk ontvangen. Door het gebruik van iDEAL wordt deze vertraging aanzienlijk verkort!

Discreet en anoniem! 

Al onze bestellingen worden geheel discreet verstuurd, dit wil zeggen, dat de producten in een blanco (standaard) kartonnen doos worden ingepakt en met doorzichtig tape worden afgesloten, hierdoor is op geen enkele manier te achterhalen dat de doos van ons afkomstig is.  

 Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

Ook via de verzendlabels zijn wij niet te traceren. Op het verzendlabel staat als afzender postorder, hierdoor wordt er geen link gelegd met ons. Ook hebben wij met hen afgesproken dat onze pakketjes onder geen enkele voorwaarde bij de buren mogen worden afgeleverd en dat er moet worden getekend als u het pakketje in ontvangst neemt. 

Land                                                 Verzendkosten Gratis verzending bij                         Levertijd

Nederland / Belgie                         € 3,95                      Orders boven € 50,-                            24 uur / 1 werkdag

Ons systeem zal dit automatisch berekenen tijdens het afrekenen van uw bestelling.

 

Levering

Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 21:00 uur binnenkomen en betaalt worden, worden mits op voorraad, dezelfde dag nog verzonden. Indien het product op het desbetreffende moment niet voorradig is, wordt er altijd geprobeerd deze via andere leveranciers te bemachtigen. Indien dit niet lukt, wordt u direct op de hoogte gesteld. Meestal houdt dit in, dat het product een aantal dagen later alsnog bezorgd wordt. Als u hier niet mee akkoord gaat, kunt u geheel kosteloos uw bestelling annuleren en wordt het bedrag direct op uw rekening teruggestort (incl. verzendkosten).

 

Levertijd Nederland 

De levertijden zijn van toepassing wanneer u betaalt met iDEAL of overschrijving. Wanneer u kiest voor overschrijving van het factuurbedrag, dan wordt uw bestelling verzonden, nadat we het geld hebben ontvangen. Houdt er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren. Wij adviseren daarom bij bankbetalingen gebruik te maken van iDEAL. 


Ontvangst van de Bestelling

Penispomp-kopen.nl heeft met PostNL de afspraak dat voor alle zendingen getekend moet worden. Ook hebben we met hen afgesproken dat het pakketje onder geen enkele voorwaarde bij de buren mag worden afgeleverd.

Het pakketje is volledig discreet verpakt, aan de buitenkant van de doos is op geen enkele manier te achterhalen dat deze van Penispomp-kopen.nl afkomstig is. Indien uw pakketje met PostNL wordt geleverd, staat postorder als afzender op de doos hierdoor is het niet mogelijk uw pakketje terug te traceren naar ons.


Bezorgpogingen

PostNL zal uw pakketje twee keer proberen te bezorgen. Indien u bij de eerste bezorging niet thuis bent, zullen zij de volgende werkdag weer een bezorgpoging doen. Bij de tweede afwezigheid zal PostNL u twee keuzes aanbieden, of u maakt zelf een bezorgafspraak en geeft een tijdstip door waarop u thuis bent, of PostNL levert het pakketje af bij het dichtstbijzijnde postkantoor, waar u dan uw bestelling kunt ophalen.


Track & Trace

Bij Penispomp-kopen.nl is het mogelijk uw bestelling te volgen, nadat deze vanuit een van de distributiecentra of winkel verzonden is, ontvangt u een email met daarin een Track & Trace code. Dit is een gratis service. Met het Track & Trace nummer kunt u uw pakketje op de voet volgen. Ook kunt u, door een account aan te maken op onze website, volgen in welke staat uw bestelling zich op dat moment bevind. Bijvoorbeeld ''ingepakt & klaar voor verzending" wij raden dan ook aan om een account aan te maken.


Powered By Penispomp-kopen.nl
Penispomp kopen.nl | Goedkope penispompen! © 2018